Menu Sluiten

Leveranciers Brood Rijk Aan Vezels

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Brood Met Vitamines Kopen – Gezond Vitaminebrood – Lekker Vitaminebrood – Meergranenbrood – 

Wenst u meer info over leveranciers brood rijk aan vezels kijk dan vlug op https://vikorn.be | Leveranciers Brood Rijk Aan Vezels

Voeding | Gezondheid | Brood | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers brood rijk aan vezels

nieuws menu kennisdomeinen over ons extenso vacatures pers contact registreren opleidingen magazine lokaal niet ingelogd inloggen registreren vvsgleden wachtwoord vergeten menu home samenleving gezin amp welzijn gezondheidsbeleid situering gezondheid is een fundamenteel recht voor iedereen. Het betekent niet alleen niet ziek zijn het gaat ook om zich lichamelijk en geestelijk goed voelen. Elke inwoner van een gemeente of stad heeft recht op gezondheid maar niet iedereen heeft dezelfde kansen op een goede gezondheid. Het gezondheidsbeleid in ons land is vooral een bevoegdheid op federaal en vlaams niveau leveranciers brood rijk aan vezels binnen ieders budget De federale bevoegdheden richten zich voornamelijk op de gezondheidszorg zorgverstrekking uitoefening van de geneeskunde geneesmiddelen. Bij de staatshervorming van werden gezondheidsbevordering en ziektepreventie uitdrukkelijk toegewezen aan de gemeenschappen. Vol.

sluiten home nationaal zoeken alfabetisch bedrijfssector uitgebreid lucky box vriendelijkste handelaar uw zaak gratis aanmelden inloggen sluiten home contact feedback inloggen home nationaal handelaars alfabetisch bedrijfssector uitgebreid lucky box vind een handelaar in de buurt zoek bron handelsgids handelsgids bedrijfssectoren g gezondheidsproducten gezondheidsproducten in de provincie antwerpen gezondheidsproducten in arendonk gezondheidsproducten in balen gezondheidsproducten in bonheiden gezondheidsproducten in bornem gezondheidsproducten in edegem gezondheidsproducten in essen gezondheidsproducten in heistopdenberg gezondheidsproducten in hoboken gezondheidsproducten in hoogstraten gezondheidsproducten in mechelen gezondheidsproducten in mol gezondheidsproducten in mortsel gezondheidsproducten in nijlen gezondheidsproducten in puu.

Meer informatie over Leveranciers brood rijk aan vezels

deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie over ons cookiebeleid Bekommernis over leveranciers brood rijk aan vezels Lees meer ok roche belgi menu zoeken media roche belgi you are here media language fr home over roche producten en diensten innovatie voor patinten werken bij roche media safety reporting nl nl media nieuws alle wat is het geheime recept voor innovatie en groei in het bedrijfsleven met behoud van kernactiviteiten published on may wat is het geheime recept voor innovatie en groei in het bedrijfsleven met behoud van kernactiviteiten in ons laatste interview in de reeks healthcare innovation talks praat eva mclellan met dan toma ondernemer ingenieur en auteur. In dit gesprek legt eva het systeem uit dat roche bel.